review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Keuken kitten

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738
Uw keuken laten kitten door de kitspecialist
keuken kitten

Keuken kitten

Laat u keuken afkitten door ARE YOU KITTING ME

Sommigen zien de keuken als het hart van een woning of een bedrijf. De plek waar met zorgvuldigheid de heerlijkste drankjes en gerechten worden gemaakt. Deze zorgvuldigheid waarmee we zorgen voor lekkernijen uit keuken, zouden we ook eens moeten toepassen op de keuken zelf. De keuken afkitten is essentieel voor hygiëne en gezondheid. Beginnen uw oude kitrandjes los laten of zelfs te schimmelen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met kitbedrijf AreYouKittingMe. Wij zullen de verslechterde of vervuilde kit voor u verwijderen, zodat bacteriën en andere ziekteverwekkers in uw keuken u geen kwaad kunnen doen. De belangrijke vervolgstap is uw keuken afkitten met de hoogste kwaliteit waterdichte kit. Deze kit is zeer veilig en speciaal geproduceerd om in keukens te gebruiken. Zo kunt u met een gerust hart werken en hoeft u niet te vrezen voor schadelijke stoffen. Uw keuken afkitten is zeker niet het enige dat Are you Kitting me voor u kan betekenen. Meer weten? Bekijk dan ons aanbod aan kitdiensten. Wij staan voor u klaar en helpen u met plezier.

over ons kitbedrijf

Na 35 jaar in het vak heeft Kitbedrijf AreYouKittingMe een schat aan ervaring opgedaan. We durven ons daarom wel een ware expert in kitten te noemen. Vanuit onze vestiging in Diemeen kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn bij u op kantoor of thuis en uw keuken afkitten. Ons team bestaat uit een viertal gecertificeerde kitters die iedere dag met de juiste motivatie en de nodige humor voor u klaarstaan. Natuurlijk streven wij altijd de hoogste kwaliteit na bij ons kitwerk door heel Nederland. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

keuken kitten
Laat u keuken afkitten

Specialist in alle soorten kit renovatie en advies

Wij sturen een kitter uit ons enthousiaste en ervaren team uw kant op voor alle denkbare soorten kit renovatie en advies. We komen dan ook graag van tevoren even bij u langs om te status van uw bedrijf of woning te bepalen. Zo kunnen we u optimaal adviseren en bepalen welke benodigde projecten er liggen als het gaat om uw keuken afkitten.

Zo werken wij

Bij ons kitbedrijf in Diemen mag u rekenen op een complete kit behandeling van A tot Z. Laat daarom onze kitter uw keuken afkitten of een elke andere ruimte die u wilt laten kitten. Natuurlijk beginnen wij met verwijderen van de oude kit. Dat doen we door voorzichtig met een mesje langs de bestaande kitranden te gaan. De oude kit komt dan meestal direct in één naar boven, waarna de kitter hem eenvoudig verwijdert. Zelfs de kleinste kitrestjes verwijderen wij zorgvuldig om de ondergrond mooi schoon te krijgen.

Daarna brengt onze kitter de primer aan en plaatst hij de nieuwe kitlaag. Kitters van Are you Kitting me gebruiken hierbij altijd de hoogste kwaliteit kit, speciaal ontwikkeld voor de ruimte die behandeld wordt.

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Alkmaar e.o.

review

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkmaer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten.

Saman

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

[/db_pb_slide]

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

[/db_pb_slide]

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Wat maakt Kitbedrijf Alkmaar zo goed

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Call Now Button