review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Plinten Afkitten

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738

Uw plinten laten afkitten door de kitspecialist

plinten afkitten

Plinten afkitten? Are You Kitting Me voor al uw kitwerkzaamheden

Er zijn van die klussen in en rondom uw woning die u het beste aan een expert kunt overlaten, bijvoorbeeld het kitten van kieren, naden en voegen. Zo ook het laten afkitten van uw plinten.

Hoe mooi uw vloer ook is, deze komt pas echt goed tot zijn recht wanneer deze met een plint wordt afgewerkt. Helaas zijn noch vloeren, noch muren en zelfs plinten nooit helemaal recht. Het plinten afkitten is daarom een echte noodzaak. Kieren en naden tussen plinten, vloer en muren worden door ons keurig afgekit zodat alles één geheel is. Voorheen zichtbare kieren en naden zullen niet meer zichtbaar zijn of aanzienlijk minder opvallen na een bezoek van een van onze gecertificeerde kitters.

Schakel bij het ontbreken van kitnaden, nieuw aan te brengen kitnaden of het vervangen van kitnaden kitbedrijf AreYouKittingMe in. Wij zijn hét kitbedrijf voor alle kitwerkzaamheden in heel Nederland. We hebben ruim 20 jaar ervaring in het aanbrengen én verwijderen van alle soorten duurzaam kitwerk en hebben zes professionele kitters in dienst voor gegarandeerde kwaliteit. Met meerdere vestigingen door heel Nederland zijn wij snel ter plaatse. Geen klus, voeg, naad of ruimte is ons onbekend. Daarom hoeft u zelf de kitspuit niet meer ter hand te nemen. Dat scheelt u een hoop werk en teleurstelling over het vaak bibberige en weinig bevredigende resultaat. De kunst van kitten is namelijk dat het na het aanbrengen niet opvalt. Onze klanten waarderen ons dan ook met maar liefst een 9,7.

plinten afkitten
plinten afkitten

De noodzaak van uw badkamer kitten

In uw badkamer en toiletruimte is het kitwerk van groot belang, niet alleen vanwege de uitstraling maar ook uit hygienisch oogpunt en niet te vergeten het voorkomen van het onvoorzien weglekken van water en alle nare gevolgschade van dien.
Wij voeren deze werkzaamheden, uw badkamer kitten, toiletten afkitten of (badkamer-)vloer afkitten, plinten afkitten zeer nauwgezet en secuur uit met een uitstekende sanitairkit in de door u gewenste kleur. Zo bent u jarenlang verzekerd van goede en strakke kitnaden en het behoud van uw dure sanitair.

Dilatatievoegen kitten

Is uw nieuwbouwwoning net opgeleverd of bent u een bestaande woning aan het renoveren? Heeft u al eens kritisch gekeken naar de dilatatievoegen tussen de (buiten-)muren en vloeren van uw bestaande woning? AreYouKittingMe is ook gespecialiseerd in het dilatatievoegen kitten tussen gevels, wanden, vloeren, plafonds en betonnen elementen. Een zeer secuur werk. Slechte of niet afgekitte dilatatievoegen kunnen leiden tot verminderde waterdichtheid scheuren in uw beton of metselwerk. Dat kunt u eenvoudig met het dilatiatievoegen kitten voorkomen. Ook voor het verwijderen van uw oude voegafdichtingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de beste verwijderingsoplossing voor u zonder dat er kitsporen achterblijven of er schade kan ontstaan. Voor vragen en advies kunt u altijd bij ons terecht, ons team is volledig op de hoogte van de regelgevingen en de laatste innovaties.

Kozijnen kitten

Kozijnen kitten van deuren en ramen is een vak apart. Alleen dan zijn ze maximaal beschermd tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden en bent u van een langere levensduur verzekerd. Wij kitten alleen vakkundig en uiterst secuur met een hoogwaardige kwaliteit kit.
Wist u dat wij niet alleen kozijnen kitten van deuren en ramen? Ook glas afkitten is ons specialisme. Door het gebruik van enkel duurzame en elastische kitsoorten weten we zeker dat de werking tussen glas en hout, glas en kunststof of glas en aluminium goed wordt opgevangen. Wij werken naar volle tevredenheid samen met Glaszetter Amsterdam. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Vloer afkitten

Ook uw vloeren zijn gebaat met een goede afdichting en een perfecte kitnaad. Alleen door vloeren afkitten kan worden voorkomen dat vuil en vocht de kans krijgen om in voegen, naden en kieren te verdwijnen. Zowel uw vloeren, wanden en plinten worden zo tegen mogelijke aantasting door vocht en vuil beschermd. Bovendien ziet uw vloer er na het aanbrengen van de kitnaden weer mooi en strak uit.

Plinten afkitten

Heeft u een plint op kleur tegen de muur bevestigd? Wanneer wij uw plinten afkitten met onze hoogwaardige kit in dezelfde kleur hoeft u daarna zelfs niet meer te schilderen. Wilt u weten wat plinten afkitten kost of heeft u een andere vraag over plinten afkitten? Neem via het contactformulier contact met ons op of bel ons op telefoonnummer 085 – 1301738.

Goed uitgevoerd kitwerk is van belang omdat een goed aangebrachte kitlaag kou, wind, warmte en vocht tegenhoudt. Met een kitnaad kan beweging tussen de verschillende materialen en oppervlaktes worden opgevangen. Gaat u maar eens na hoeveel kitranden uw woning (nodig) heeft. Tijd voor een kritische blik?

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Alkmaar e.o.

review

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkamer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten.

Saman

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

[/db_pb_slide]

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

[/db_pb_slide]

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Wat maakt Kitbedrijf Alkmaar zo goed

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Call Now Button