review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Glas kitten

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738
Uw ramen laten kitten door de kitspecialist
kitspecialist nederland

Kozijnen laten kitten

Glas kitten? Laat het doen door de vakman!

De kunst van strak kitwerk is dat het na afloop van de kitklus juist niet opvalt. Bij een geslaagd bouwproject hoort een kitrand niet de blikvanger te zijn. Na het installeren nieuw sanitair, zoals van een badkamer, keuken of toiletruimte, hoort alle aandacht te gaan de schoonheid de door uw uitgekozen tegels os het slimme praktische ontwerp van de ruimte. Toch is ziet een scherp oog de finesse van een goedgeplaatste kitrand in uw sluitpost. Slecht uitgevoerd kitwerk zie je namelijk wel meteen en dat is zonde van het eindresultaat. Nog belangrijker: een verkeerd aangebrachte kitrand leidt vaak tot lekkage. Daarom is een goede waterdichte aansluiting tussen materialen van cruciaal belang.

Kitbedrijf van Nederland

Er zijn meerdere reden waarom het inschakelen van ons kitbedrijf van Nederland voor professioneel kitwerk een verstandige keuze is. Are you Kittting me is gevestigd aan de Verrijn Stuartweg in Diemen en heeft ruim 20 jaar ervaring in het uitvoeren van duurzame afdichtingen. Onze expertise ziet u terug in onze kennis van materialen en kitsoorten. Onze kitter is pas tevreden als hij de afdichtingen perfect heeft afgekit. Uw badkamer kitten of keuken kitten, kunt u wel aan ons overlaten. Ook het kitten van glas kent voor onze kitters geen geheimen. Voor het verwijderen van kit en het aanbrengen van dilatatievoegen of voor renovatie en advies kunt u bij ons terecht.

Glas kitten
Ramen kitten

Gecertificeerde kitters van Are You Kitting Me

Het plaatsten van een goede kitrand is vakwerk en moet zorgvuldig gebeuren. Wij nemen uw kitwerk met plezier uit handen en gaan altijd voor het beste eindresultaat. Kitten van glas vergt immers kennis van de specifieke behandeling die verschillende soorten kozijnen, materialen en glas nodig hebben. Are you Kitting Me heeft vier gecertificeerde kitters in dienst. Dagelijks verrichten zij in uiteenlopende werkzaamheden op kitgebied in de regio Amsterdam, Almere, Hilversum, Lelystad, Amstelveen Haarlem. Onze kitter heeft de vakkennis en ervaring om uw kitwerk professioneel uit te voeren en u te adviseren waar nodig. Dat bewijzen wij iedere dag weer tijdens onze verschillende kitprojecten voor particulieren en bedrijven. Wij werken bovendien samen met genormeerde aannemers, installateurs en andere bedrijven. Onze partners schakelen ons regelmatig in voor renovatie en advies, het aanbrengen van dilatatievoegen, en om voegafdichtingen te plaatsen bij grote bouwprojecten. Wij danken het vertrouwen van onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers aan de kwaliteit waar Are you Kitting me om bekend staat.

Sanitair afkitten

Iedere klus vraagt om de juiste keuze in duurzame kit. Zo gaat het bij de badkamer kitten of keuken kitten niet alleen om de kleur van de kit, maar ook om de passende kitsoort om het beste waterdichte en isolerende resultaat te realiseren. Bij het kitten van glas is dat net zo. Alleen door te werken met de juiste kit creëer je een goede, isolerende afdichting bij het raam. Zo verlies je minder warmte door het raam en blijft deze in de woning. Bij het kitten van ramen en deuren is het van cruciaal belang om de juiste kit te gebruiken, omdat deze kitnaad glas en houtwerk verbindt. Deze twee materiaalsoorten ‘werken’ onder andere door vocht en warmte.

Glas afkitten een specialisme

Are you Kitting me werkt daarom alleen met duurzame, elastische kitsoorten. Zo weten we zeker dat de werking van het hout en het glas goed wordt opgevangen. Een goede afdichting is zowel aan de binnen- als buitenzijde van het glas belangrijk. Daarmee zorgt het kitten van glas voor een goede afdichting, waardoor vocht het houtwerk niet kan aantasten. Kitten van glas verhoogt daarmee de levensduur van kozijnen. Dat is ook een aandachtspunt aan de binnenzijde van het glas. Luchtvochtigheid en condens in de woning kunnen het houtwerk binnenshuis aantasten. Vakwerk op kitgebied draait de combinatie het gebruiken van de juiste kitsoort voor de materialen en de vakbekwaamheid van de kitter. Ook al is kit niet altijd opvallend aanwezig, speelt het zijn rol in ieder seizoen. Een strakke afwerking en goede kitlaag beschermt uw houtwerk en maakt het schilderwerk pas écht af!

Kit verwijderen

In het kitten van glas biedt onze dienstverlening diverse werkzaamheden. Bijvoorbeeld kit verwijderen van glas. Kit verwijderen van glas is het vertrekpunt voor de aanleg een duurzame nieuwe kitnaad. Kitvoegen hebben niet he eeuwige leven. Zo komt het voor dat de bestaande kitrand is uitgedroogd of niet meer waterdicht is. U kunt Are you Kitting me inschakelen voor het afkitten van alle ramen in uw woning of bedrijfspand. Voor enkel – als dubbelglas kunt u bij ons terecht. Wij bieden de combinatie van glas zetten en ramen afkitten in één voordelige service aan. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van ons werk, krijgt u van ons uiteraard garantie op al het kitwerk dat wij doen.

Mooi afwerken van glas

Goed en professioneel uitgevoerd kitwerk is de kroon het werk . Zoals eerder aangegeven, maakt duurzaam kitwerk ramen waterdicht en vangt het de werken van glas- en houtwerk op. Are You Kitting Me adviseert u graag over al uw kitwerkzaamheden en nemen uw klus of project met plezier aan. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise werken wij snel en efficiënt. Bent u geïnteresseerd in de meerwaarde die wij u als gerenommeerd kitbedrijf in Apeldoorn kunnen bieden? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het afkitten van ramen in uw woning of bouwproject? We helpen u graag met uw vragen. Of vraag eens naar onze vrijblijvende op maat gemaakte prijsindicatie. Are you Kitting Me werkt samen met Elektricien Amsterdam. De ideale partner voor al uw glaswerk. Beschikkend over de snelste glasservice van Amsterdam kunnen zij binnen 30 minuten bij u aanwezig zijn.

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Alkmaar e.o.

review

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkamer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten.

Saman

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

[/db_pb_slide]

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

[/db_pb_slide]

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Wat maakt Kitbedrijf Alkmaar zo goed

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Call Now Button