review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Toilet kitten

Toilet kitten

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738
Uw Badkamer laten kitten door de kitspecialist
kitspecialist nederland

Toilet kitten? Laat het doen door de expert!

Bij strak kitwerk is de kunst dat de kitlaag na afloop van de kitklus niet opvalt. Zeker bij toilet kitten door het vele gebuikt van deze ruimte. Juist bij geslaagde bouwprojecten moet de kitrand niet de blikvanger zijn. Zodra het nieuwe sanitair is geïnstalleerd, is het tijd voor uw badkamer, keuken of toiletruimte kitten. Daarna hoort de volledige aandacht naar de schoonheid van de door u gecreëerde ruimte te gaan. Bijvoorbeeld naar de uitgekozen tegels of het slim bedachte praktische ontwerp van de ruimte. Wc afvoer kitten hoort hierbij. Kitwerk van een toilet valt pas op als het niet goed is gedaan. De meeste mensen zal een goed geplaatste kitrand niet opvallen, maar een scherp oog ziet de finesse van een goed geplaatste kitrand van sanitair direct. Slecht uitgevoerd kitwerk daarentegen, zie je namelijk wel meteen. Dat is zonde van het eindresultaat, maar nog belangrijker: verkeerd aangebrachte kitranden leiden vaak tot vervelende lekkages met kostbare gevolgen. Een goede, waterdichte aansluiting tussen materialen door het vakkundig kitten van uw sanitair is daarom van cruciaal belang.

Toilet kitten in Alkmaar

Wc afkitten welke kit? Wij gebruiken de S110 van Ottoseal voor dit soort klussen.Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het tot perfectie uitvoeren van duurzame afdichtingen. Het toilet vastzetten op vloer om scheuren tegen te gaan. De expertise van onze vakkundige kitters ziet u ook terug in onze knowhow van materialen en kitsoorten. De kitters van Kitbedrijf Alkmaar me zijn pas tevreden met de afdichtingen van uw toliet als die perfect zijn afgekit. Kitten van toiletten kent voor ons geen enkele geheimen. Ook het kitten van de badkamer of het kitten van de keuken is voor ons dagelijkse kost. Daarnaast kunt u voor het verwijderen van kit, het aanbrengen van dilatatievoegen en voor renovatie en advies bij ons terecht.

kitwerk badkamer
kitwerk toilet

 

Toilet kitten: Vakwerk voor een scherpe prijs

Een kitlaag aanbrengen in de toiletruimte lijkt een eenvoudig klusje. Toch komt er bij toilet kitten meer bij kijken dan u denkt. Een hangend toilet afkitten, het aanbrengen van kitlagen die jaren meegaan, is een kwestie van kennis en het inzetten van de juiste materialen. toilet afkitten of niet? Doe maar wel, dan kunne. resten plas niet in de randen blijven zitten. Als u de ervaren kitters van Are you Kitting me inschakelt, weet u zeker dat het kitwerk aan uw toilet goed gebeurt en u de garantie heeft op degelijk werk. Toilet kitten doen wij tegen scherpe tarieven en kunnen vaak nog dezelfde dag bij u aan de slag. Kitbedrijf Are you Kitting pakt alle klussen aan. Van omvangrijke bouwprojecten tot het kleinere werk in uw woning of bedrijfsruimte: onze vakkundige kitters staan voor u klaar en kunnen alle toiletten kitten!

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Alkmaar e.o.

review

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkamer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten.

Saman

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

[/db_pb_slide]

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

[/db_pb_slide]

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Wat maakt Kitbedrijf Alkmaar zo goed

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Call Now Button